Inschrijven

We vinden het belangrijk dat u een school kiest die bij uw ideeën over opvoeding en onderwijs past. Daarom willen wij graag vooraf persoonlijk contact met u, om u te informeren over onze school en over de aanmeldingsprocedure.

Wilt u uw kind aanmelden? Dan kunt u het inschrijfformulier downloaden en invullen en op school inleveren. Ongeveer 3 maanden voordat uw kind bij ons op school komt, krijgt u dan een uitnodiging voor een intakegesprek.

Bent u zich nog aan het oriënteren? Dan kunt u contact opnemen met onze adjunct-directeur Karin Beerepoot. U kunt haar op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag telefonisch op school bereiken.  Door haar te mailen (k.beerepoot@zaanprimair.nl) of te bellen kunt u een afspraak voor een rondleiding maken. Gebruik hier voor één van de volgende nummers; 0756216200 of 0756283240

In de rondleidingen zal Karin veel informatie over de school geven en krijgt u de gelegenheid om specifieke vragen te stellen. Na deze rondleiding hoeft u niet meteen te beslissen of dit de school is die bij u en uw kind past. Wij raden u juist aan om alle informatie even te laten bezinken.

Mocht u hierna voor onze school kiezen dan kunt u het inschrijfformulier van de website downloaden of een inschrijfformulier op school ophalen.

 

 

Inschrijven op De Komeet